Dobro došli !

Organizovanje putovanja

U nastojanju da se ublaži materijalnii i socijalni položaj penzionera i da bi se sačuvalo njihovo zdravlje , Udruženje penzionera grada Novog Sada je sklopilo ugovore sa sledećim banjskim lečilištima tj. specijalnim bolnicama za rehabilitaciju:

Za podrobnije informacije kliknite na naziv banje koja vas zanima. Svi podaci su podložni promenama! ...

"Termal", Vrdnik
"Junaković", Apatin
"Banjica",  Sokobanja
"Ivanjica", Ivanjica
"Kanjiža", Kanjiža
"Prolom Banja", Prolom Banja
"Lukovska Banja", Lukovska Banja
"Vrućica", Teslić, Republika Srpska
"Čigota" - Zlatibor
"Gornja Trepča", Gornja Trepča
"Gejzer", Sijarinska Banja

U ugovorima je precizirano da cene boravka za penzionere, članove Udruženja, budu regresirane, odnosno znatno povoljnije od komercijalne (do 30%), sa odloženim plaćanjem (na 6 do 8 mesečnih rata, putem administrativne zabrane na penziju preko Fonda PIO ili putem čekova građana). Takođe, uključene su još i sledeće pogodnosti :

·          pomoć u organizaciji putovanja, smeštaja i boravka

-           boravak je organizovan po principu Bolesničkog Dana, što znači da su uključeni       pregledi lekara-specijalista i tri terapije (koje lekar odredi);

-           pun pansion sa tri obroka dnevno, sa noćenjem u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima;

·          obezbediće se rezervacije kod navedenih banja za dobijanje potvrda koje su potrebne prilikom ostvarivanja prava na Vaučere u vrednosti od 5.000 dinara koje Republika Srbija daje za podsticaj domaćeg turizma.

·          Navedene cene i sve pogodnosti važe i za članove uže porodice penzionera, članova našeg Udruženja.

Letovanje u Grčkoj

U apartmanima u periodu: od 20. maja i do kraja septembra. Apartmani se nalaze na poluostrvu Halkidiki (drugi prst), mesto Sitonija.  U cenu je uključeno: prevoz, korišćenje 10-dnevnih noćenja u apartmanu. Prilikom upisa uplatiti 30% od ukupne vrednosti aranžmana – poslednju ratu uplatiti 15 dana pre polaska na letovanje. Penzioneri mogu voditi svoje članove porodice.

Cene su različite i zavise od termina odlaska na more.

Sve informacije, vezano za organizovanje putovanja, možete da dobijete u Udruženju penzionera grada Novog Sada, Poštanska 3.

Kontakt osoba: Perka Marinković, mob. tel.: 065/672-62-55; tel.: 021/451-043

e-mail: nspenzioner@gmail.com

N a v i g a c i j a

Neki korisni linkovi