INFO/VESTI - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

GODIŠNjA SKUPŠTINA PENZIONERA U FUTOGU

Share
U Futogu, u prelepim prostorijama, velikoj sali KIC “Futog”, 31. januara 2023. godine, održana je redovna godišnja Skupština Mesne Organizacije Udruženja penzionera “Car Lazar” Futog.
O rezultatima rada, finansijskom poslovanju i programu rada MO, uvodno slovo je dao predsednik MO “Car Lazar” u Futogu Milutin – Braca Vukas.
Image

Skup je u ime Udruženja penzionera Grada Novog Sada, pozdravio predsednik, Momo Čolaković. Rekavši da je MOP “Car Lazar” Futog jedna od najboljih mesnih organizacija penzionera a u gradu a ima ih 47.
Takođe je istakao, da će se ove godine otvoriti i 10. dom penzionera kao i to da veliki broj MOP se dodatno angažovao u organizovanju različitih aktivnosti, u oblasti socijalnog, društvenog i i kulturno-zabavnog života korisnika penzija kao što su : druženja, izleti, obilazak spomenika, snabdevnje članova ogrevom, odlazak u banje, podela humanitarnih paketa kao i drugim potrebama korisnika penzija, vodeći računa o zahtevima i mogućnostima.
Posebno je istakao da u ovoj 2023. godini, sačuvamo jedinstvo u radu Udruženja penzionera Grada i MOP.
Za uspešan rad Udruženja penzionera Grada Novog Sada, Momo Čolaković iskazuje posebnu zahvalnost bivšem Gradonačelniku Grada Novog Sada gospodinu, Milošu Vučeviću.

Image

Jasmina Obradović, poslanica u Skupštini Srbije, je pozdravila sve prisutne, iskazavši veliko zadovoljstvo što prisustvuje Godišnjoj Skupštini jednog od najboljih MOP u Udruženju penzionera Grada Novog Sada.
Posebno je apelovala na sve penzionere da sačuvamo jedinstvo i da damo punu podršku Vladi Srbije i Predsedniku Srbije u ovim teškim trenucima za našu zemlju.

Image

Godišnjoj Skupštini osim članova skupštine su prisustvovali i mnogobrojni gosti: Milena Žarković, potpredsednica penzionera Grada Novog Sada, Sekretar Udruženja gospodin Sreto Kačar, predsednici MOP i članovi UO Udruženja.

Image
Image

Mailing lista

Prijavite se na našu
mailing listu