OBAVEŠTENJA - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

Prijem zahteva za za dodelu paketa solidarne pomoći

Na sastanku sa predsednicima Mesnih organizacija penzionera Grada Novog Sada, koji je održan 28.09.2022.godine, predsednik Udruženja penzionera Grada Novog Sada, Momo Čolaković je upoznao predsednike penzionera o prijemu zahteva za dodelu paketa solidarne pomoći najugroženijim korisnicima penzija koje finansira Repunlički Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Besplatan boravak u banjama

Republički fond PIO, u martu mesecu, i ove godine, raspisao je oglas za upućivanje penzionera na besplatan odmor i rehabilitaciju u banjsko-klimatske i rehabilitacione centre Srbije, u trajanju od 10 dana. Tim povodom našem Udruženju je podneto 968 prijava i 240 zahteva koji nisu odgovarali uslovima konkursa.

Održane konferencije u 34 mesne organizacije penzionera

U skladu sa Statutom, Pravilima o radu MO i Poslovnikom o radu Skupštine Udruženja penzionera grada Novog Sada i njegovih organa a u periodu februar-mart 2017. godine 34 mesne organizacije održale su konferencije, dok, jedan broj MO nije ispoštovao utvrđene rokove.

Mailing lista

Prijavite se na našu