INFO/VESTI - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

Члан Градског већа задужен за културу Далибор Рожић примио председницу Удружења пензионера Града Новог Сада Милену Жарковић

Share

Председница Удружења пензионера Града Новог Сада Милена Жарковић и уредник гласника „Пензионер“ Драган Ивановић, били су у понедељак 18.09.2023. године гости у Градском већу Скупштине Града Новог Сада код члана Градског већа задуженог за културу и информисање, Далибора Рожића.

Član Gradskog veća zadužen za kulturu Dalibor Rožić primio predsednicu Udruženja enzionera Grada Novog Sada Milenu Žarković

Председница удружења Милена Жарковић се захвалила Далибору Рожићу и градоначелнику Града Новог Сада Милану Ђурићу, који у потпуности прате рад Удружења пензионера Града Новог Сада, зато што Град Нови Сад финансира све пројекте које је Удружење доставило Граду Новом Саду у 2023. години.

Посебан разговор се водио око финансирања и праћења преосталих културних дешавања до краја 2023. године. Председница је посебно истакла годишњу манифестацију из области културе, годишњи концерт Хора удружења пензионера Града Новог Сада који ће се одржати у Каћу, из области информисања, истакла је ажурирање и одржавање електронског сајта као и упознавање господина Далибора Рожића са новим изгледом гласника „Пензионер“.

Члан Градског већа Далибор Рожић се пријатно изненадио постигнутим резултатима из области културе и информисања и председници Милени Жарковић обећао да ће Град до краја 2023. године пратити рад Удружења из ових области а да ће почетком 2024. године у јануару месецу у потпуности подржати пројекте Удружења пензионера Града Новог Сада.

Председница Милена Жарковић се захвалила на срдачном пријему и упутила званичан позив Далибору Рожићу да посети Удружење пензионера Града Новог Сада.
 
Члан Градског већа Далибор Рожић је прихватио позив председнице Удружења.

Image

Mailing lista

Prijavite se na našu
mailing listu