INFO/VESTI - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

Otvoren novi Dom penzionera u Ledincima

Share

Gradonačelnik grada Novog Sada Milan Đurić, zvanično je u ime Grada otvorio novoizgrađeni Dom penzionera u Ledincima.

Image

Kako je u obraćanju prisutnim penzionerima i građanima Ledinaca rekao, sedam godina traje ova „borba“ da se uradi Dom penzionera, danas je taj zadatak ispunjen. Ovo je novi lep prostor koji će koristiti naši najstariji sugrađani. Naglasio je da je Grad rekonstruisao i izgradio domove u Budisavi,Kovilju, Kisaču, Bukovcu, Stepanovićevu i Futogu, dosta je sredstava utrošeno za adaptaciju sedišta udruženja penzionera u Poštanskoj ulici br.3 u Novom Sadu. Naglasio je da je za objekat koji ima 150 kvadrata neto površine Grad utrošio 40 miliona dinara. Takođe je napomenuo da je Urađena sportska hala u okviru OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ rekonstrisana crkva Svetog Nikolaja, u projektu je rekonstrukcija Doma kulture i izrada kanalizacione mreže.

Image
Sve prisutne u ime domaćina su pozdravili Mirjana Vasilić, odbornik u Skupštini Grada Novog Sada, predsednik MO penzionera Milorad Dragosavac, koji se u svom govoru zahvalio bivšem Gradonačelniku Milošu Vučeviću,  bivšem predsedniku Udruženja penzionera Grada Novog Sada Momi Čolakoviću  i sadašnjem Gradonačelniku Milanu Đuriću, iz čiju veliku pomoći i podršku, ovaj dom je  danas konačno završen i penzioneri Ledinaca će imati svoj kutak za okupljanje i druženje.
U ime Udruženja penzionera Grada Novog Sada, sve prisutne je pozdravila novoizabrana predsednica Milena Žarković, koja je istakla da penzioneri Ledinaca imaju konačno svoj kutak i neće biti na teret društva. Pozvala je sve penzinere Ledinaca  da maksimalno koriste ovaj  nov i funkcionalan prostor. Posebno se zahvalila gradu, bivšem Gradonačelniku Milošu Vučeviću, gradskoj upravi i Gradonačelniku Milanu Đuriću što su se maksimalno posvetili radu penzionera i nesebično im pomažu. Mi penzioneri shvatamo trenutnu ekonomsku situaciju i u svojim zahtevima nećemo preterivati, bićemo realni i strpljivi da se naši projekti  privedu nameni i realizuju,  istakla je predsednica Žarković.

Sličan sadržaj

Image

Mailing lista

Prijavite se na našu
mailing listu