INFO/VESTI - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

Na međunarodnoj konferenciji „Dani socijalne zaštite“ u Novom Sadu i predstavnici UPGNS

Share

U Novom Sadu na SPENSU, 12.06.2023. godine, otvorena je nacionalna konferencija sa međunarodnim učešćem, koja će trajati tri dana a prvi put se održava u organizaciji Centra za socijalni rad Grada Novog Sada.

Image
Prisutnima na otvaranju su se obratili Gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković i direktorka Centra za socijalni rad Grada Novog Sada Jelena Zorić.
 
Grad Novi Sad će nastaviti da vodi socijalnu odgovornu politiku, da unapređuje kvalitet rada socijalnih službi u saradnji sa resornim ministarstvom i civilnim sektorom, rekao je Gradonačelnik Milan Đurić
 
Ministar Selaković
je rekao, da od preuzimanja funkcije ministra u Vladi Srbije, ova konferencija je najvažniji stručni skup na kome je uzeo učešće.
 
Direktorica Centra, gospođa Jelena Zorić je istakla, da joj je želja dase započne pozetivna praksa okupljanja stručnjaka angažovanih u oblasti  rada i socijalne zaštite.
 
Konferencija ima za cilj da omogući razmenu znanja i iskustva u oblasti rada i na sprečavanju i suzbijanju nasilja.
Image

Na ovom značajnom skupu, su prisustvovale i  predstavnice Udruženja penzionera Grada Novog Sada, Milena Žarković, predsednica UPGNS i Nada Golić, potpredsednica UPGNS

Image

Sličan sadržaj

Image

Mailing lista

Prijavite se na našu
mailing listu