INFO/VESTI - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

Otvorena izložba slika i radova Udruženja penzionera Novog Sada

Share
Image
U sredu 07. decembra 2022. godine u 17 časova, u Galeriji “Velja Macut” na SPENSU, u prepunoj Galeriji, svečano je otvorena izložba slika članova likovne sekcije i radovi kreativne radionice Udruženja penzionera Grada Novog Sada.
 
Izložbu slika je otvorila Gordana Vukmanović, predsednica komisije za kulturu Udruženja penzionera Grada Novog Sada, koja je sve prisutne upoznala sa sadržajem izložbe, sa svim onim što su članovi likovne sekcije prikazali u gotovo svim slikarskim tehnikama i sa svim onim što su članovi kreativne radionice večeras izložili.

Izložbi su prisustvovali: Milena Žarković, potpredsednica Udruženja penzionera Grada Novog Sada, predstavnici Grada, Slobodan Veselinović, zamenik direktora SPENSA, Boro Jagodić, rukovodilac izložbenog prostora “Velja Macut” na SPENSu, predsednici Mesnih organizacija, članovi komisija i mnogi drugi gosti.

Izložba slika i radova kreativne radionice traje dva dana i za sve one koje su bili sprečeni da je posete to mogu učiniti u četvrtak 08. decembra do 19 časova.
Image
Image

Mailing lista

Prijavite se na našu
mailing listu