INFO/VESTI - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

Penzioneri Sremske Kamenice zadovoljni svojim radom

Share
Udruženje penzionera Grada Novog Sada, Mesna Organizacija penzionera Sremska Kamenica, je u prepunoj sali Mesne zajednice Sremska Kamenica, 18.03.2023. godine, održalo svoju godišnju Konferenciju.
Image

Tom prilikom, članovi Skupštine udruženja razmatrali su i jednoglasno usvojili Izveštaj o Radu penzionera i Finansijski izveštaj za 2022.godinu, kao i Program rada penzionera za 2023. godinu.

Predsednica Mesne organizacije penzionera Milena Žarković, je pozdravila sve prisutne goste, članove Mesne organizacije i tom prilikom se posebno zahvalila Gradu Novom Sadu, gospodinu Milošu Vučeviću, sadašnjem Gradonačelniku Milanu Đuriću, gradskim strukturama i lokalnoj samoupravi na velikom doprinosu u radu Mesne organizacije penzionera i dobrom funkcionisanju Mesne zajednice Sremska Kamenica. Posebnu zahvalnost je iskazala doprinosu Udruženju penzionera Grada Novog Sada i njenom predsedniku Momi Čolakoviću u funkcionisanju i nesmetanom radu Mesne organizacije penzionera Sremska Kamenica.
Mesnoj Konferencije penzionera su prisustvovali i gosti: Maja Čeremidžić, šef kabineta predsednice Skupštine Grada Novog Sada, koja je Mileni Žarković uručila u ime Grada, prigodan poklon. 

Image
Donald Božić, direktor JKP “Čistoća”, i istovremeno u funkciji predsednika MZ Sremska Kamenica, Boris Jeftić, direktor fonda filijale PIO u Novom Sadu, koji je pozdravljajući penzionere, pojasnio kako se penzioneri mogu prijaviti za dobijanje elektronske kartice.
Image
Skupštini penzionera su prisustvovali i predsednici MO penzionera, Novo Naselje, Ledinci, Omladinski pokret, Veternik, Narodni heroji, Sonja Marinković. Skuštini su prisustvovali i predstavnici MZ Sremska Kamenica kao i članovi Mesne organizacije.
Image
Radi angažovanja u Udruženju penzionera Grada Novog Sada, Milena Žarković je podnela ostavku na funkciju predsednice MO i predložila Ljiljanu Zeremski za novu predsednicu MO Sremska Kamenica. Predlog je jednoglasno usvojen. Član MO penzionera Mirjana Lončarević, u svom dirljivom govoru se zahvalila na dosadašnjem radu Mileni Žarković i u ime MO penzionera joj uručila prigodan poklon.
Nakon zvaničnog dela, uz zabavni program priređen je i bogat koktel.
Image
Image
Image
Image
Image

Mailing lista

Prijavite se na našu
mailing listu