INFO/VESTI - Udruženje Penzionera Grada Novog Sada

Пензионери Града Новог Сада на рехабилитациони опоравак у Крупањ

Share

У оквиру програма намењеног нашим најстаријим суграђанима а који финансира Град Нови Сад,  250 пензионера отпутоваће у Град Крупањ, где ће провести седам дана у циљу климатско-терапијског одмора и опоравка.

Image

Прва група пензионера је отишла 15 октобра њих 120, а тамо ће се задржати седам дана. Друга група  ће свој седмодневни  рехабилитациони опоравак искористити крајем октобра.
Пензионере је на овај пут испратила Данијела Костић, чланица Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици, која је заједно са председницом Удружења пензионера Града Новог Сада, Миленом Жарковић, путницима пожелела срећан пут и леп одмор.
Данијела Костић је том приликом изјавила, да осим овога пројекта, Град је обезбедио средства и за манифестацију „Сунчана јесен живота“, као и једнократну помоћ за 5.000 пензионера са најнижим примањима који ће добити по 10.000 динара. Чланица Градског већа Данијела Костић је истакла: „Да на овај начин делом чинимо и показујемо међугенерацијску солидарност и да се одужимо пензионерима на најбољи могући начин“.
Град ће наставити да подржава пројекте који унапређуји квалитет живота наших најстаријих суграђана, истакла је чланица Градског већа, Данијела Костић.

Image
Image
Image

Mailing lista

Prijavite se na našu
mailing listu